Eläintarha Liekotiellä

Jokaisesta koirastamme löytyy oma esittely Omat koirat -valikon alalinkeistä. Koirien lisäksi kanssamme asustelee myös kissamme Simo sekä kaksi vilkasta marsuneitiä, Tytti ja Maikki. Heistä lyhyt esittely tällä sivulla.
Sekä kissa että marsut saavat toki myös oman sijansa blogissa, jossa kerrotaan päivittäisestä elämästämme sekä erilaisista tärkeistä tapahtumista kuten pentujen odottelusta, niiden syntymästä ja kasvusta, syntymäpäivistä, näyttelyistä, kasvattien tervehdyksistä jne jne. Ihan sen mukaan miten kirjoitusintoa milloinkin sattuu riittämään.

Marsutytöt ja kissa

Marsuneidit Tytti ja Maikki Tuulin huoneen karvalankamatolla.

Sohvanvaltias Simo

Simo-kissa on kolmivuotias, varsin kookas ja omanarvontuntoinen kolli. Simo on lähitienoon kingi ja seurustelee vakavasti ja vakituisesti naapurin Minni-kissan kanssa. Simo on tosi kärsivällinen ja lempeä kissa oman laumansa koirien kanssa, leikki, halaa ja suukottelee, mutta vieraat koirat talossa saavat kyllä hännän paksuksi, selän köyryyn ja kynnet valmiusasemiin. Hellyydenkipeämpää kattia saa hakea: jos Simo on sitä mieltä, että silitellä täytyy ja hyvänä pitää, niin parasta on jättää muut toimet ja suostua herran toiveisiin tai vaihtoehtoisesti siirtyä toiseen huoneeseen ja ovien taakse.

Marsutytöt Tytti (mustavalkoinen) ja Maikki (tricolor) valtasivat pienen sopen yläkerrasta omaksi asuinsijakseen keväällä 2011. Marsujen tapaan touhukkaita pikku otuksia, kovia juttelemaan ja riemastuksissaan pukittelevat pitkin karvalankamattoa aina kun pääsevät vapaana juoksemaan. Pikkuisen arkoja, mutta rauhallisesti sylissä nököttävät, kun ne syliin ottaa. Kynnet antavat leikata sen kummemmin mukisematta ja turkinkin harjata muuten, mutta pepun harjaaminen saa ne aina kiljumaan. Turkit kasvavat hurjaa kyytiä, joten saksiakin niiden hoidossa joudutaan silloin tällöin käyttämään.