uusia vauvoja yritellään taas!

Emä: Jitterpug Evoria

Isä: Acterhalen Zwartr Q-boom

Vielä kerran koitetaan Väpää isänä ja sitten vaihdetaan toiseen poikaan. Astutukset tehty ja menneet hyvin. Nyt taas vaan kerran peukkuja, ETTÄ TÄLLÄ KERTAA ONNISTUU. Tiinehtymisen varmistumisen myötä uutisointi jatkuu blogissa.

Pentuja odotettavissa

Ei enää suunnitteilla vaan totisinta totta. Tänään on Tintin kanssa käyty ultrassa ja tosi pikaisen ultrauksen perusteella vauvoja on masussa kasvamassa ainakin kolme. Siinä oiva alku Jitterpugin H-pentueelle.
Kaikki lapsukaiset tulevat mitä todennäköisimmin olemaan mustia sillä sekä emä Tintti (Alarm) sekä isä Väpä (Acterhalen Zwarte G-Boom) ovat molemmat varsin vankkaa mustaa linjaa..
Laskettu aika on elokuun loppupuolella, suunnilleen 20-23. päivänä. Jännityksellä ja ilolla odotamme.

Odotusajan kuvia päivitetään tästä eteenpäin Blogin puolelle, käykää siellä seuraamassa raskauden edistymistä ja massun kasvua. Samoin aikanaan pentueen tiedot tulevat blogiin.

Emä: Alarm (Tintti)

Isä: Acterhalen Zwarte -G-Boom (Väpä)

G-pentue syntynyt 17.7.2013

Lue lisää Blogista.

Vauvoja heinäkuun 2013 puolivälin paikkeilla

Tyttösemme Elli on heinäkuun puolivälin paikkeilla tuomassa maailmaan Jitterpugin G-pentueen. Ultra näytti kahta vauvaa, mutta tällä hetkellä (odotusviikkoja takana noin seitsemän) Elli näyttää niin pullealta, että olettaisin pienokaisia olevan enemmänkin. Aika tuon näyttää ja vieläpä melko pian.

Kuvia odotusajasta voit käydä katsomassa täällä

Emä: Jitterpug Evoria

Isä: Acterhalen Zwarte G-Boom

Mustia vauvoja tulossa!

No vihdoin ja viimein se meitäkin pentuonni suosii. Kolme vuotta olemme turhaan yrittäneet ja odottaneet, yrittäneet taas ja odottaneet. Miisan kanssa kävimme tänään ultrassa ja mustia pieniä vauvoja on odotettavissa vuoden vaihteessa. Ihanaa, tuskin  maltan odottaa - viisi viikkoa takana ja neljä vielä "kärsittävänä".
Tulemme päivittämään odotusajan tietoja blogiin, sieltä voitte käydä seuraamassa massun kasvua ja lopulta tulevien pentujen syntymää. Nyt vain kaikki tassut ja varpaat ja sormet ristiin, että kaikki sujuu hyvin loppuun asti.

Päivitetty 5.12.2012

Miisa (Sinimetsän Jopas Jotain), tuleva äiti

... ja isänä Acterhalen Zwarte Q-Boom eli tuttavallisesti Väpä vaan

Suunnitteilla

Hei!
Meidän mustan tyttösemme Miisan tyttärellä (Jitterpug Black Foxtrot) sekä sulhasellaan mustalla Einolla olisi melkein luovutusikäsiä mustia pentuja myynnissä. Mikäli suloiset mustat mopsinpennut kiinnostavat, niin ottakaa yhteyttä:
Tea Lindström puh. 040 5701148Hei kaikki!

Valitettavasti meidän tytöt toistamiseen jättivät tiinehtymättä, joten surukseni minun on ilmoitettava, että kevätvauvoja ei ole tulossa. Ihan tässä meinaa itkuksi pistää itsellänikin, kova vauvanhoitokuume olisi päällä. Nyt on ilmeisesti aika ryhtyä tutkimaan syitä heikkoon tiinehtyvyyteen ja toivoa kovasti, että loppuvuodesta vihdoin onnistuisimme.
Olen pahoillani teidän kaikkien mopsipienokaista odottaneiden puolesta. Toivottavasti onnistutte saamaan oman hellyttävän paketin jostakin toisesta kennelistä.

Acterhalen Hazelaar eli Bumba

Jitterpug Daisy Dee eli Daisy

Daisy on parhaillaan (tätä kirjoittaessani 28. helmikuuta 2012) Kennel Acterhalenissa viettämässä häitä oikein pitkän kaavan mukaan. Sulhasena komea Bumba-poika. Tällä kertaa kovasti toivomme, että rakkaus kantaa myös hedelmää ja että parin kuukauden päästä täällä tuhisisi soma katras fawn-värisiä pentuja. Pitäkäähän peukut pystyssä.

Hääpari

Sinimetsän Jopas Jotain eli Miisa

Jitterpug Danny Donelly eli Sulo

Kuukauden toinen hääpari on musta tyttömme Miisa ja Vaalea sulhaspoika Sulo. Astutettu 14. ja 16.3., joten toukokuun puolella syntyvät pennut tästäkin yhdistelmästä mikäli onni on myötä. Pidetään näillekin peukut ja varpaat pystyssä, joohan!

Miisa loves Sulo...

...and Sulo loves Miisa.