Tintti

Höpönassu on niin soma

Ulkona ihmettelemässä, ikää 10 viikkoa

Meidän "äiti" on ihan kamala. Olen asunut tässä talossa jo monta viikkoa ja vasta nyt hän huomasi laittaa minullekin oman sivun. Olen siis Tintti, viralliselta nimeltäni Alarm ja olen syntynyt 30. elokuuta 2012. Täällä Liekotiellä asustava Miisa on minun ikioma isoäitini, sillä äitini on Miisan tytär, Jitterpug Black Foxtrot eli Mila.
Täällä on ollut oikein mukava asustella, ruokaa on riittänyt ja massunseutu se onkin päässyt vähän pulskistumaan. No, se on vain hyväksi näin pienelle pennulle kuin minä. Rokotuksilla käydessä painoin 3,5 kiloa, mikä on suorastaan ihanteellinen paino. Olen siis hyväsyömäinen, mutta sisäsiistiksi en oikein tahdo vielä oppia. Ehdin juosta kipittää paperille pisulle, ennenkuin äiti ehättää aamusella edes sängystä eteiseen. Aikanaan kaikki, eihän tässä vielä mitään kiirettä. Sitäpaitsi ulkona on niin turkasen kylmäkin juuri tällä hetkellä, etteivät pienet pehmeät tassuni oikein tykkää. Eikä tykkää noitten isompienkaan, sen puoleen.
Olen varsin seurallinen, iloinen ja rohkea tyttö. Kissa minua vielä kovin kummastuttaa ja sitä onkin sitten pakko haukkua aina kun se tuonne keittiöön tulee ruokailemaan tai asettuu olohuoneen sohvalle huilaamaan.

31.12.2013
Nyt olen jo melkein puolitoista vuotias nuori neiti. Kouluttajaemäntäni ei oikein ole minuun rotia saanut, tykkään tehdä asiat juuri niin kuin itseäni sattuu huvittamaan. Periaatteessa olen kovinkin kiltti, hellä ja ihastuttava otus, mutta on minulla toki pahojakin tapoja: yritän karata, milloin se vain on mahdollista... tykkään näykkiä Daisya kintereistä aina ulos lähtiessämme ja kaluamishampaitani sattuu edelleen kolottamaan kovasti - millään en malttaisi olla syömättä koivuhalkoja puukorista, tuolien jalkoja, hyllyn reunaa. Ja roskis kiinnostaa siinä määrin, että ISON on ollut pakko teipata roskiskaapin ovi kiinni, milloin ei itse satu olemaan silmällään. Katsotaan nyt, mitä elämä tuo tullessaan, ehkä rauhoitun ja hankin paremmat tavat - ehkä en.

PDE-testattu: tulos N/N eli normaali

Sukutaulu

Tintti vähän isompana tyttönä